Sommarkafé 20232024-05-20T14:19:51+00:00
Sommarcafé hos Kullar & Klang

Fotograf: Moa Sandström

Sommarkafé och program

Fotograf: Anki Berg

Sommaren är här med sin prunkande livskraft, sina värmande strålar och ljusa nätter. Vi slår återigen upp dörrarna för vårt uppskattade kafé med sommarens rika och berikande kunskaps- och kulturprogram. Välkomna till undersköna och sprudlande Vännforsbäck!

I kaféet erbjuds hembakat fika, närproducerad och ekologisk mat. Njut av detta på den soliga gårdsplanen, i lövverkens behagliga skugga eller på den såpadoftande logen med utsikt över ängarna, älven, skogen inåt landet. På menyn eftersträvar vi att kunna erbjuda något riktigt gott åt såväl allätare som specialkostare. Morotskakan har korats till norra Europas bästa!

Sommarkaféets meny » länk pdf

Kullar & Klang är en plats för både återhämtning och inspiration. Hållbar livsstil och omställning utgör basen för hela verksamheten. Kullar & Klang vill visa på möjligheter genom att själva utgöra ett gott exempel, och lyfta fram andra. Vi är en samlingsplats och arena för kunskapsutbyte och kulturevenemang.

Varje sommar erbjuder vi ett omfattande program med aktuella föredragshållare, workshops, musikakter och tillfällen för sväng om på dansbanan. Vi filmar och livesänder föreläsningar på vår facebooksida. Skulle du vilja titta på en programpunkt i efterhand så samlas årets inspelningar här.

FREDAGAR 28 juni, 5, 12, 19, 26 juli och 2 aug  – Fredagsyoga, kl 09.30-10.30, Anna Wegerud (W:s Livsenergi). Lugn och skön yoga på logen, pris 50 kr. Välkomna både nybörjare och mer erfarna! Ta gärna med egen matta! Arrangeras i samarbete med ABF
Nytt för i år: Yogafrukost, direkt efter Yogan, beställ på hemsidan: LÄNK kommer…

Sommarens program » länk pdf

Varmt välkomna digitalt och på plats till Kullar & Klang!

Öppettider 2024

onsdag – söndag
28 juni – 4 augusti
kl 11.00–17.00
OBS: stängt måndagar och tisdagar

Vara med och bidra?

Kullar & Klang drivs av ideella krafter genom föreningen Kultur & Människa. Vi vill kunna erbjuda gratis evenemang och eftersträvar samtidigt att ersätta medverkande kulturarbetare och kunskapsbärare.

Vill du bidra med en slant till vår programverksamhet så mottages det tacksamt!

Swish: 1230364984

Serveringen anställer ungdomar från byarna runt omkring. Lisa och Tommy driver serveringen genom företaget Laukur AB.

Program 2023

Till toppen